maanantai 17. toukokuuta 2021

Missä ihmiset ovat?


Koskaan ei ole ollut näin vähän ihmisiä liikenteessä. Missä ihmiset ovat? On kuin maailmalopun edellä.


Täältä Skanstullista löytyi ihmisiä. Ja tietysti Tukholman rannoilta. Tukholmassa riittää portaita. Video on eiliseltä päivältä. 
Huom! Tämä video on 45 minuuttia pitkä.

4 kommenttia:

  1. Tåälläkään ei näe paljon ihmisiä kaduilla,mutta eri syystä, eli koska pelätään raketteja.

    VastaaPoista
  2. Hej Jael!
    Mycket tragiskt.Hoppas verkligen att konflikten tar slut.
    Tur att Israel har mycket bra luftförsvar. Sverige fick två dagar sedan sin andra leverans av samma typ luftförsvarsmisiler och robotar, som Israel har. Leveranser fotsätter två år till. Som tur så det ät få länder som har så bra luftförsvar som Israel. Om det nu är någon tröst...

    VastaaPoista
  3. Heissan:) Och ja, Israel har verkligen bra luftförsvar och så har vi ju Iron Dome ,annars skulle vi ha massor med förluster här, i människoliv. Idag trodde jag att vi skulle äntligen , efter 9 dagar, ha vapenvila, men tyvär så skickade Hamas idag en bomb som dödade 2 människor här. Det är nog så synd om vanliga människor som lider, på båda sidor, men sanningen är att i södra Israel har människorna lidit av ständiga raketer osv. , sedan 2018, och det måste ju sluta. Hamas bryr nog inte alls om människor som bor i Gaza ,annors skulle de inte provosera hela tiden , speciellt när de vet vad som händer efteråt.

    VastaaPoista
  4. I Sverige vågar ingen öppna munnen, särskilt politiker, eftersom han omedelbart skulle bli märkt att vara på ena eller på den andra sidan. Det är helt omöjligt att kommentera detta i Sverige. Medierna rapporterar så noga som möjligt, men försöker vara neutrala.

    VastaaPoista