tiistai 5. huhtikuuta 2016

Zetas trädgård


Zetas, Blombacken 2, Segeltorp

Segeltorp kuuluu Huddingen kuntaan. Zetas sijaitsee lähellä Ikean päämyymälää Kungens Kurvassa.  Ja Ikea tas puolestaan kuuluu isoon Kungens Kurva nimiseen ostoskeskukseen, joka on Skandinavian suurin. Täällä on useita isoja tunnettuja myymälöitä.

Helpoin tapa on löytää tänne metrolla. Ensin metrolla Skärholmeniin. Samallahan siinä voi shoppailla Skärholmenin Centrumissa jossta löytyy ihan mitä ikinä halajaa. Skärholmenin Centrumista voi kävellä Ilkeaan, jos nyt on terveet jalat. Skärholmenin Centrumissa on butiikkeja joka lähtöön.


Zetaksen edustalla ei ole bussipysäkkiä mutta noin 50 metriä sen jälkeen pysähtyy bussit 707, 710 ja 792. Kaikki kolme kulkee Skärholmenin metroaseman kautta. Bussit 707 ja 710 ajavat myös Ikean edestä.

Ikean edustalta bussipysäkiltä on noin 400 metriä Zetakseen.

Zetas maj 2015b.jpg

Zetaksen omistaa Victoria Skoglund. Hänen kotisivuiltaan löytyy paljon ideoita viherpeukaloille.  Tämä on eräänlainen kauppapuutarha, mutta myös näyttely puutarha josta, voi hakea ideoita. Täällä pidetään sesonkimarkkinoita, kevät-, kesä-, syksy- ja joulumarkkinat.

Zetas butiken 2015.jpg

Zetas maj 2015c.jpg

Zetas maj 2015n.jpg

Zetas Trädgårdscafé 2015a.jpg

 Kahvila

Zetas Trädgårdscafé 2015b.jpg

Zetas vattenfall 2015.jpg 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti