sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Vihdoinkin kesä


Eriksdalslunden on siirtolapuutarha-alue Södermalmilla, mihin löytää helposti Ringvägeniltä käsin. Täällä olen aikaisemmin kertonut alueesta.

Kesä ei tahtonut tulla sitten millään Tukholmaan. Meteorologit ovat ennustaneet kovia helteitä heinä-elokuun vaihteeseen. Saa nähdä toteutuuko se ennuste.

Tervetuloa lomille Tukholmaan! Teillä joilla on euro-valuutta on Tukholma halpa lomakohde. Täällä on paljon nähtävää ja koettavaa, jos ette jää pyöriskelemään keskustaan. Suositteln yöpyä Tukholamssa yö tai kaksikin ja suunnitella etukäteen mihin haluaa käydä tutustumassa. 

Suosittelen kahta erinomaista hostellia Vasastanissa, Generator Hostel ja Crafood Place, joista Generator Hostel sijaitsee hieman lähempänä keskustaa ja siinä lähellä sijaitsee myös City Backpackers hostelli, Upplandsgatan 2.

Täältä löytyy halvat hostellit ja matkustajakodit. Tuo Zinkensdamin hostelli on suositeltava, ja siitä olen jo ohimennen maininnut. Se tahtoo vaan olla aina täysin varattu, joten varaus on tehtävä hyvissä ajoin.

Ruotsalaiset ei tänä vuonna ole olleet innostuneita matkustamaan pitemmälle, vaan jäävät kotimaahan mieluiten. Siihen on monia syitä. 

Tukholman saaristo tarjoaa elämyksiä kaikille! Tukholmalaisten suosituimmat saaret ovat Waxholm, Grinda ja Sandhamn. Saaristolaivojen reitit ja aikataulut! Laivoihin kelpaa Tukholman liikennelaitoksen kaikki erilaiset matkaliput.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti